52 's


Η Lindsay lohan, η οποία δεν είναι ξένη προς την Ελλάδα, έφτασε στη Μύκονο μπροστά από την εποχή της καλοκαιρινής σεζόν, εν μέσω φήμης ότι η συμμετοχή της στο lohan seashore έχει κλείσει. Θα νιώσετε ελαφρύ και ευτυχισμένο ενώ θα επισκεφθείτε αυτό το νυχτερινό κέντρο διασκέδασης. Η πρωτεύουσα της Ελλάδας, στην Αθήνα, διαθέτει μια ζωντανή και πολυάριθμη ομοφυλοφιλική σκηνή που δεν έχει τίποτα να ζηλέψει για άλλες δημοφιλείς ομοφυλόφιλες πόλεις όπως η Βαρκελώνη και το Λονδίνο. Μια από τις ζωτικής σημασίας νυχτερινές βραδιές για ομοφυλόφιλους άνδρες και συντρόφους στις αθήνες. Επειδή στη μέση της δεκαετίας του '60 ο ελληνικός εξοπλισμός γκολφ ζωντανής μουσικής με την προβολή της ελληνικής κοινής λαϊκής μουσικής και των κινηματογραφικών ταινιών του ελληνικού κινηματογράφου έχουν μετατραπεί σε έναν από τους κύριους χώρους αναψυχής για όλες τις ηλικίες.

Στη συνέχεια ξεκινάει το βράδυ σε ένα μπαρ ή ένα Φωταεριο κέντρο διασκέδασης. Ως εναλλακτική επιλογή για τα μπουζούκια και τα ζωντανά ελληνικά μουσικά κλαμπ υπάρχουν πολλά μέρη φαγητού και ταβέρνες που έχουν δυο μουσικούς, συνήθως μπουζούκι και κιθάρα και μπορείτε να απολαύσετε ελληνική μουσική καθώς και τραπεζαρία. Το τεμπέλης bar rock stage κρατάει τη νυχτερινή ζωή των αθηνών αναβρασμό για πάνω από μια δεκαετία και οι καλεσμένοι στρατιώτες στο μπαρ κάθε βράδυ για να παρατηρήσουν εντελώς διαφορετικές ροκ μπάντες σε δράση.

Στη διασταύρωση του romvis και του klitiou υπάρχουν διάφορα μπαρ, όπως το baba au rum, το οποίο αναγνωρίστηκε από τους ny φορές ως ένα από τα 50 μεγαλύτερα μπαρ του πλανήτη. Κανείς δεν γνώριζε πραγματικά τι ήταν το νέο νυχτερινό κέντρο διασκέδασης lohan, εκτός από το γεγονός ότι φαινόταν να ανοίξει στις 15 Οκτωβρίου στην γειτονιά gazi της Αθήνας. Ο καλοκαιρινός σύλλογος βρίσκεται σε 105 πενήντα ένα, vlachava 9, athina ένα μηδέν πέντε πενήντα ένα, αθήνα.

Το Rockwood, το οποίο βρίσκεται ακριβώς μετά το Εθνικό Αρχαιολογικό Μουσείο, έχει μουσική τις Σάββατες και μερικά Σαββατοκύριακα, αμερικάνικο φαγητό και πολλές εντελώς διαφορετικές μπύρες. Η μαρίνα βρίσκεται νοτιοδυτικά της Αθήνας, 15 χλμ. Από την καρδιά της πόλης, 8 χλμ. Νότια του λιμανιού του Πειραιά και 30 χλμ. Από την Ελ. Διεθνές αεροδρόμιο του Βενιζέλου. Κατάλογος των καλύτερων ευρωπαϊκών κλαμπ νυχτερινής πορείας με φωτογραφίες και αξιολογήσεις.

Κοινό νυχτερινό κέντρο διασκέδασης το Σαββατοκύριακο με αποκαλύπτει το drag, κατοικούν παραστάσεις και κοινά θεματικά γεγονότα. Τα περισσότερα από τα γκέι μπαρ της Αθήνας μπορεί να ανακαλυφθούν γύρω από την περιοχή του Γκάζι, ενώ θα βρείτε δύο ομοφυλόφιλους χώρους στο st. Το τετράγωνο της Ειρήνης Όπως αποτελεσματικά. Μια λέσχη τοποθετημένη στο solomou 16, athina 108 δεκατρία, η αθηνα είναι μεταξύ των παλαιότερων συλλόγων της Αθήνας. Σε περίπτωση που πηγαίνετε στο σκύρι ένα βράδυ το Σαββατοκύριακο, πιθανότατα θα είναι η ελληνική μουσική που προέρχεται από πολλά εστιατόρια.

Το νησί είναι το κλαμπ για το οποίο ο παγκόσμιος τύπος έχει επανειλημμένα αναφερθεί στις ιστορίες για την Ελλάδα και γνωστοί διεθνείς επισκέπτες περπατούν στα μονοπάτια του κάθε καλοκαίρι. Η σκηνή αυτού του συλλόγου έχει κοσμείται από πολλές ελληνικές μπάντες των οποίων η μουσική είναι κατά κύριο λόγο βράχια. Με περισσότερα από 3000000 άτομα στη λεκάνη των Αθηνών, η πρωτεύουσα της Ελλάδας έχει μια έντονη νυχτερινή ζωή.

Comments